Αρχική / Νέα / Χρήσιμες Συμβουλές λόγω Covid-19

Χρήσιμες Συμβουλές λόγω Covid-19

Με αφορμή τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Χρήσιμες συμβουλές για τους πελάτες μας:

• Να αποφεύγουν να προσέρχονται στα Καταστήματα, παρά μόνο εάν κρίνεται απολύτως αναγκαίο. Στο Κατάστημα εισέρχεται ένα (1) άτομο κάθε φορά. Οι υπόλοιποι πελάτες, παρακαλούνται να περιμένουν σε σειρά εκτός του Καταστήματος, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερες των 2 μέτρων) μεταξύ τους αλλά και από τη reception.

• Να λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή τους με τους διανομείς και τους εργαζόμενους των Καταστημάτων.

• Να προτιμούν τη χρήση καρτών έναντι των μετρητών για τις οικονομικές τους συναλλαγές. Σε περίπτωση που απαιτείται χρηματική συναλλαγή, συστήνεται αυτή να πραγματοποιείται μέσω ανέπαφης συναλλαγής με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

• Η παράδοση των αποστολών συστήνεται να γίνεται στις εισόδους. Παραδόσεις αποστολών σε κτίρια με περισσότερα του ενός διαμερίσματα θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κτιρίου-πολυκατοικίας με μετακίνηση του παραλήπτη σε αυτήν, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων.