Αρχική / Νέα / Επιλέγετε αντικαταβολή; Πληρώστε με κάρτα στην πόρτα σας - Νέα συνεργασία SPEEDEX και Mastercard

Επιλέγετε αντικαταβολή; Πληρώστε με κάρτα στην πόρτα σας Νέα συνεργασία SPEEDEX και Mastercard!

• Με κάρτα θα μπορούν πλέον να πληρώνουν στην πόρτα τους, όσοι επιλέγουν τη SPEEDEX για τις αποστολές και τις παραδόσεις τους
• iphone 11 για τρεις τυχερούς φέρνει η συνεργασία SPEEDEX - Mastercard

H SPEEDEX, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους την επιλέγουν για τις αποστολές και τις παραδόσεις τους, να πληρώνουν εύκολα στην πόρτα τους με κάρτες πληρωμών, όπως χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα παρέχει την ευελιξία στους παραλήπτες να πληρώνουν μέσω κάρτας όπου και αν παραλαμβάνουν την αποστολή τους, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Ταυτόχρονα θα μπορούν να παραλαμβάνουν στο χώρο τους αποστολές με αντικαταβολή αξίας μεγαλύτερης από το εκάστοτε όριο χρήσης μετρητών.

Παράλληλα με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, SPEEDEX και Mastercard, οι πελάτες θα απολαμβάνουν τα προνόμια της Mastercard, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας και εξυπηρέτησης.
Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, που θα πληρώσουν έως και 31/12/2019 μέσω όλων των POS της SPEEDEX, παίρνουν μέρος αυτόματα στο διαγωνισμό για να αποκτήσουν ένα iphone 11.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συνεργασία και τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της SPEEDEX καθώς και στην ιστοσελίδα www.speedex.gr.