Αρχική / Νέα / Νέα εταιρική ταυτότητα SPEEDEX

Νέα εταιρική ταυτότητα SPEEDEX

Μια νέα σελίδα στην ιστορία της εγκαινιάζει η SPEEDEX Ταχυμεταφορών με την αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας, μετά από 15 χρόνια.  

Η αλλαγή αυτή συμβαδίζει με τις πολλαπλές ενέργειες ανανέωσης και εξέλιξης της SPEEDEX και αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου 3ετούς πλάνου για την περαιτέρω ανάπτυξή της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κύριος στόχος του νέου πλάνου εξέλιξης της SPEEDEX είναι η βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, με την αξιοποίηση των τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης και των συστημάτων αυτοματισμού.

Ως μία από τις 4 μόνο εταιρείες με πανελλαδική παρουσία, η SPEEDEX φιλοδοξεί να στηρίξει ολοκληρωμένα τον αναδυόμενο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, βοηθώντας τις Ελληνικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε όλα τα σημεία της Ελλάδας και μέσω διεθνών συνεργασιών της σε όλο τον κόσμο.

Το τριετές πλάνο ανάπτυξης της SPEEDEX και η νέα εταιρική ταυτότητα παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Συνέδριο Δικτύου Πρακτόρων της εταιρίας.

Η διαδικασία αλλαγής της εταιρικής ταυτότητας της SPEEDEX, τόσο σε εταιρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Δικτύου Πρακτόρων, αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2019.