Αρχική / Ενημερώσεις Πελατών / ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι επαγγελματίες μεταφορείς στη Ρόδο, από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου, σύμφωνα με κοινή απόφαση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Δωδεκανήσου και του Σωματείου Οδηγών και Χειριστών Ρόδου «ʼγιος Χριστόφορος».
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, όπως γνωστοποιούν οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, κανένα όχημα Δημόσιας Χρήσης δεν θα πραγματοποιήσει μεταφορικό έργο, με αποτέλεσμα να αναμένεται πλήρης παύση δραστηριότητας στον κλάδο για ένα 24ωρο.
Ωστόσο οι περισσότερες μεταφορικές έχουν ξεκινήσει από σήμερα.Ως εκ τούτου θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην άφιξη των αποστολών στο νησί.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
HellasSites